Colegiul Tehnic "Costin D. Nenitescu", Bucuresti
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 
 

PlayEnergy

PLAYENERGY ESTE…

Enel Romania in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale lanseaza PlayEnergy 2014, un concurs de proiecte practice si inovatoare, cu tema “O calatorie in universul energiei”. Concursul international initiat de compania Enel, prezent si in Romania, va pune la dispozitie un kit educativ gratuit cu materiale despre energie si stiinta, pe care il veti primi pe adresa scolii daca va inscrieti folosind acest Formular (dati click pe linkul albastru). Se pot inscrie profesori de gimnaziu si liceu, indiferent de materia predata. Un profesor poate coordona si realiza proiecte impreuna cu o echipa de maximum 5 elevi. Proiectele pot fi bloguri, campanii, machete cu prezentarea lor, filmulete, experimente, desene, reinterpretari ale unor activitati de la scoala, cazuri reale si inovatii la nivel mondial, idei eco practice. Proiectele se trimit pana la 30 iunie 2014 pe adresa Enel: Bvd Ion Mihalache 41-43, sub forma de CD/DVD. Site-ul concursului este playenergy.enel.com.

ENERGY IS LIFE

Proiectul nostru isi propune o calatorie in lumea energiei şi a marilor teme care se dezvoltă în jurul său.
Calatoria se realizează pas cu pas, prin intermediul a mai multe „lecţii” care abordează, în mod distractiv şi ştiinţific aspectele fundamentale ale energiei.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one